torstai 7. toukokuuta 2020

Tipsutora -yrityksen Logo suunnittelu + tarrojen teko

Luonnokset
Piirustuksissani käytän kulmikasta Tipsutora -leimaa, joten halusin logon olevan samantapainen. Lähinnä pidin leimassa yritykseni nimen asettelusta. Pidän myös tähdistä, ja olen käyttänyt tähtiä monissa piirustuksissani. Myös youtubekanavallani grafiikkojen teemana on udein tähdet ja sininen väri. Alapuolella luonnoksia suunnittelun vaiheista. Olin varma, että päädyn oikeanpuolimmaiseen versioon, jota aloin jo käyttämään nettisivuillani.

Logon suunnittelun vaiheet

Huomasin kuitenkin että sininen tähtilogo oli liian täysinäinen. Varsinkin kun käytin logoa nettisivuillani niin en ollut sen ulkonäköön tyytyväinen, vaan halusin jotain simppelimpää.
Halusin kuitenkin pitää tähti muodon ja tekstin asettelun. Alapuolella näkyy lisää suunnitteluvaiheita, jossa poistin ylimääräiset tähdet ja muutin värejä. Sininen väri tuo ehkä mieleen sellaisen "tumma" ja "karkea", joten päädyin mustaan tähteen. Luonnosten piirtämiseen käytin Ipad pro:ta ja Procreate-ohjelmaa.

Logon piirtämistä


Valmis logo
Alapuolella valmis logo, joka on tehty illustratorilla.



Logotarrat
Minulla on verkkokauppa ja halusin tehdä logostani tarroja, joita voi sitten kiinnittää tilauksiin. Tutkin netistä moo sivua, josta saa tilattua tarroja ja käyntikortteja. Mutta koska nettikauppani toiminta on vähäistä, päätin tehdä tarrat itse. Ostin suomalaisesta kirjakaupasta tarrapaperia, tein koneella tarra-arkin, jota tulostin kotona. Lopuksi leikkasin tarrat ympyrän muotoisiksi leikkurilla.

Tarra-arkki. Tehty photoshopilla-


Tarrojen tekovaihe


Valmiita logotarroja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti