tiistai 18. elokuuta 2020

Summer Time 2020


Uuden yrityksen suunnittelua

Minulla on tällä hetkellä 4-H yritys Tipsutora. Haluan tehdä uudenlaisia tuotteita, jotka eivät sovi tämän hetkisen yritykseni genreen. 
   Haluan tehdä tekstiilituotteita omalla desingilla, kuten kangaskasseja ja pussukoita. Lisäksi tarroja, pinssejä, magneetteja, postikortteja yms. mitä olen Tipsutora yrityksessä jo tehnyt. Suurin muutos olisi tuotteiden teema. Haluan tehdä luontodesingeja Suomen luonnosta ja sen eläimistä. Pohdin kauan yrityksen nimeä ja päädyin seuraavaan: Kianla

Moodboard



Yrityksen Logon suunnittelua ja esimerkkityö





Yritys kalenteri

Lukuvuosikalenterini lähenee loppuaan ja pitäisi hankkia uusi. Ostin netistä Easy Printable Planners sivulta Yritys kalenterin. Kalentereita saa myös Ipadille, mutta halusin itse printattavan, koska nautin kun saan käsin suunnitella ja kirjoittaa. 
   Ostin e-baystä kalenterikuoret ja tein Illustratorilla kalenterisivujen taiton. Eri sivuista oli useanlaisia versioita joista valita, niin taitto piti tehdä käsin huomioiden sivujen kaksipuoleinen tulostus. Hankin 100g paperia ja kävin tulostamassa sivut kirjastossa. 

Sivujen taittoa

Hankin Planner Punch Board:in jolla on helppo tehdä erilaisia reijityksiä papereihin.


Yrityskalenterin kokoaminen

Valmis kalenteri




Koululla kuvaamassa

Kävin koulun metallipuolella 10-11.6 kuvaamassa koripallotelineiden tekoa. Eräs oppilasryhmä suoritti videotuotannon opintopisteitä, ja olin avustamassa heitä videoiden kuvaamisessa sekä editoinnissa. Kuvattavana oli koripallotelineen kokoaminen. Video julkaistiin ja lähetettiin koripalloliitolle.




Kirjastossa

Vietin myös aikaa kirjastossa etsien inspiraatiota opiskeluihin, piirtämiseen ja yritykseeni. 





Sarjakuvan suunnittelua & uusien välineiden haltuunottoa

Mielessäni on ollut jo jonkin aikaa sarjakuva idea. Lähdin kesän aikana tuomaan ajatuksiani paperille ja siitä alkoi suunnittelu. Lähdin liikkeelle hahmosuunnittelulla. 


Character desing with Clip studio paint


Hankin kesällä ensimmäisen piirtonäyttöni sekä uuden piirustus ohjelman Clip studio paintin. Olen kesän aikana opetellut käyttämään näitä ja niiden ansiosta sarjakuvien piirtäminen on helpottunut.


Tilaustyö kaverille
Piirsin kaverille tilaustyön. Aiheena OC My Little Pony hahmot. Piirsin työn Ipadilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti