sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Tarvikepussukan teko | Desing Tekstiili

 Tarvikepussukan valmistus


Opiskellessani Design tekstiili puolella huomasin että erilaisia työvälineitä ja tarvikkeita käytettiin lähes päivittäin. Ostin myös itselleni uusia tarvikkeita ompeluun ja välillä kuljettelin kesken eräisiä töitä ja tarvikkeita koulun ja kodin välillä. Päätin tehdä itelleni tarvikepussukan. Minulla oli Eurokankaasta ostettuja kankaita ja halusin käyttää yhtä niistä.

Halusin tehdä pussukasta ison ja paljon taskuja. Tein vetuketjullisen taskun pienemmille tavaroille sekä kaksi isommaa, avointa taskua.


Tein kassiin vetoketjun ja lenkin, josta on hyvä pitää kiinni. Kassista tuli iso, ja halusin että se on mahdollista taittaa pienempään kasaan, silloin kun kassissa ei ole paljon tavaraa.  Ompelin tähän kiinnityksen.

Ison pussukan lisäksi halusin tehdä samasta kankaasta minipussin vielä pienemmille tavaroille, etteivät ne hukkuisi ison pussin sisälle. Tein myös tämän pussukan sisälle vetoketjullisen taskun. Tämä oli yksi ensimmäisistäni pikkupussukoistani ja huomasin että omplein vetoketjusivut väärin... 

Pienestä virheestä huolimatta pussukka on ihan käyttökelpoinen ja soveltuu omaan käyttöön hyvin. Tein myös tähän lenkin josta voi pitää kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti