maanantai 20. toukokuuta 2019

Helsinki päivä | Marimekon muotinäytös | Tuotteiden esillepanoa

Marimekon muotinäytös 2019
Marimekko esitteli kevään ja kesän 2019 mallistoa muotinäytöksessä Esplanadin puistossa. Esitys ei ollut liian pitkä eikä liian lyhyt. Se kesti 30min joka oli mielestäni sopiva. Mallien kävellessä, lavalla esiintyi samaan aikaan artisteja, jotka esiintyivät vaatemallien joukossa. Myös heillä oli Marimekon vaatteita yllään. Esiintyjänä toimi D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.- kokoonpano.





Näytöksen jälkeen pidimme evästauon...


Minna Parikan kivijalkamyymälä sijaitsee Aleksanterinkadulla. Kengät olivat eksoottisen ja hauskan näköisiä, ja se on otettu huomioon myös myymälän sisustuksessa ja tuotteiden esillepanossa. Hyllyillä oli esillä yksittäisiä kenkiä.



Finlayson myy erilaisia kodin tekstiilejä. Pidin erityisesti Finlaysonin tuotteiden esillepanosta. Yhdellä pöydällä olevien tuotteiden värimaailmat sopivat toisiinsa. Pöydillä oli rekvisiittaa ja asetelmat oltiin mietitty tarkkaan.


Lush myy käsintehtyä luontaiskosmetiikkaa. Tuotteiden omaperäisyys tuli mielestäni hyvin esiin esillepanon kautta. Esillepanot olivat mielikuvituksellisia ja omalaatuisia.


Taito shop myy Suomessa tehtyjä käsitöitä ja tuotteita. Tuotevalikoima koostuu mm. sisustustuotteista, helmistä, yksilöllisistä vaatteista, asusteista, paikkakuntatuotteista ja herkuista. Tuotteet oltiin laitettu esille selkeästi ja hyvin. Yhden yritiksen tuotteet olivat samalla pöydällä, joka selkeytti koko myymälän esillepanoilmettä.
Kuvassa Miikon tuotteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti