sunnuntai 3. marraskuuta 2019

KUI Desing - Turku

Päivä Johtajana KUI Desingilla

Päivä Johtajana on nuorkauppakamarin, ympäri Suomea, järjestämä teemapäivä. Tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Pääsin 30.10.2019 Turkulaiseen KUI Desingiin seuraamaan työskentelyä yrityksessä.

KUI Desing

KUI Desing on 2007 perustettu, omia tuotteitaan myyvä liike Turussa. Tuotevalikoima sisältää koristeteksiilejä, asusteita, lasten vaatteita, erilaisia pieniä muotoilutuotteita sekä suosittuja Turku aiheisia tuotteita.

KUI Desing myymälä, Aurajoen rannassa

KUI Desing myymälän sisältäPäivä KUI Desingilla

Päivä aloitettiin KUI Desing myymälässä, jossa pidettiin aamupalaveri ennen kaupan aukeamista. Tämän jälkeen tutustuin myymälän valikoimaan ja tuotteisiin. Keskustelimme tuotteiden tekemisestä ja teetättämisestä.
Olin myös mukana seuramassa kun uudesta tuotteesta otettuja kuvia muokattiin ja ne lisättiin nettikauppaan. 

KUI Desingin työhuone ja tuotantotilat sijaitsevat Manillan vanhassa tehdaskiinteistössä. Ensimmäinen kauppa avattiin 2007 kyseisen työhuoneen yhteyteen. Suuntasimme seuraavaksi sinne ja kävimme kaupan kautta ostamassa eväitä. Työhuoneelle oli saapunut uusia tuotteita, ja ruokatauon jälkeen veimme paketit varastoon ja purimme ne. Tuotteet laskettiin ja niihin kiinnitettiin samalla uudet tuotelaput.

Tämän jälkeen siirryimme takaisin työhuoneelle. Oli aika leikata lisää kankaita uusien tuotteiden valmistusta varten. Leikkelin samalla lisää Logo lappuja tuotteisiin kiinnitettäväksi.
Totesimme että työhön liittyy yllättävän paljon pieniä, mutta tärkeitä asioita. 
Keskustelimme ympäristöasioista, jotka mielestäni KUI Desingilla otetaan hyvin huomioon. Yritys tuottaa laadukkaita lasten vaatteita ja asusteita pitkäaikaisilla kuoseilla ja pyrkii näin olemaan pikamuodin toimintaa vastaan.

Päivä oli mahtava ja antoisa! Oli erittäin mielenkiintoista päästä seuraamaan tuotteiden matkaa valmistusvaiheesta nettikauppaan ja myymälään.

KUI Desingin tuotelappuja

KUI Desingin logo lappuja tuotteisiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti