maanantai 9. maaliskuuta 2020

Sarjakuvia GD-Group laskutusfirmalle

Mainos sarjakuvia GD-laskutusfirmalle
GD-Group on laskutuspalvelu kevytyrittäjille. GD-Group tarjoaa laskutus- ja rekrytointipalveluita. Se helpottaa kevytyrittäjyyden aloittamista ja tukee asiakashankintaa.
Minulta pyydettiin mainostarkoitukseen sarjakuvia. Yksi sarjakuva on digitaalisessa muodossa, n.A4 kokoinen, siinä on 6 ruutua. Tarinaa jatketaan vuoden mittaan yhteensä noin 20 sivua, ja aloitin nyt kahdesta ensimmäisestä sivusta.


Hahmosuunnittelu
Sarjakuvassa seikkailee miespuolinen hahmo, joka kehittyy tarinan mittaan. Asiakas halusi hahmosta suttuisen, ylipainoisen ja työttömän. Kun tarina etenee, hahmoa siistitään, se pudottaa painoa ja lopulta hänestä tulee supersankari, joka tekee kevytyrittäjänä töitä, laskuttaen GD-Groupin kautta.

Alapuolella ensimmäiset versiot hahmoluonnoksista. Alimman A4:n lähetin asiakkaalle.
Ensimmäiset luonnokset hahmosta.

Asiakas halusi hahmosta suttuisen näköisen ja vielä reilusti ylipainoisen. Tein uudet luonnokset hahmosta, ja lähetin ne asiakkaalle. Asiakas valitsi luonnoksista ensimmäisen hahmon.
Hahmosuunnittelun toinen luonnosversio.


Sarjakuvien luonnokset

Storyboard luonnokset sivuista
Sivu 1
Sivu 2


Sarjakuvien puhtaaksipiirto
Siirsin luonnokset Ipad Pro tabletille ja avasin ne Procreate piirustusohjelmalla. Käytin apple kynää piirtämiseen. Piirsin ensin rajaukset puhtaaksi, jonka jälkeen aloin värittämään piirroksia, lisäsin tekstit ja viimeistelin sivun.

Rajaukset
Väritykset, tekstien lisäämiset ja viimeistely



Valmiit sivut


Sivu 1

Sivu 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti